Tango Slovenija
Tango Slovenija

O spletni strani

Spletna stran popusuje tango dogajanje v Sloveniji - milonge in tečaje, vsebuje tudi seznam tango šol.

Spletno stran sva za sceno postavila Janja in Primož, dogodke pa popisuje tudi nekaj sodelavcev (urednikov). Kdor želi sodelovati pri urejanju spletne strani, da bo naša tango scena čim bolje popisana, naj se javi Janji (na Facebook ali email). Če potrebujete tehnično pomoč, bo pravi naslov Primož (Facebook ali email).

Objavljanje dogodkov

Organizatorji dodajate dogodke sami (gumb OBJAVI NOV DOGODEK na dnu naslovne strani). Dogodke lahko dodaja vsak, ki se prijavi. Anonimno objavljanje ni možno.

Vidnejše dogodke bomo poskusili popisati uredniki spletne strani, da bo agenda smiselna. Objavljeni bodo brez fotografij in samo v slovenščini, zato ne bodo vidni na angleški različici spletne strani.

Dogodki, ki ste jih objavili in jih zato lahko urejate, so zbrani v meniju MOJI DOGODKI.

Če je nekdo objavil vaš dogodek, si ga lahko prilastite in ga urejate. Pišite Primožu. Če še nimate računa, si ga seveda prej ustvarite.

Pri dogodkih, ki se ponavljajo (tečaji, redne milonge), objavite prvega in nato v meniju MOJI DOGODKI naredite kopije za ponovitve (ikona ).

Nekateri dogodki so na prvi strani izpostavljeni - to so tisti, za katere uredniki menimo, da so zanimivi za večino scene. Če želite, da bo izpostavljen vaš dogodek, poskrbite, da ima sliko in opis, nato pišite Janji ali Primožu na Facebook. Če bo zahtev več, bomo postopek nekako avtomatizirali. Namen izpostavljenih dogodkov je narediti spletno stran bolj zanimivo in relevantno.Fotografijo na prvi strani je posnel Petar Pavlov na dogodku BTT . Hvala Petar!